Najviše studenata upisuje pravo ili ekonomiju: Effectus je studij koji ih spaja

 

 • Mnogi se žele baviti ekonomijom ili pravom pa baš ti studiji svake godine imaju najviše upisanih studenata
 • Effectus spaja ova dva područja
 • Naš prijediplomski studij Financije i poslovno pravo nastavlja se i na diplomskoj razini u pet smjerova
 • Istodobno se uči i pravo i ekonomija, a stječe se jedna diploma iz dva područja, što je super za one koji su neodlučni ili žele imati više otvorenih vrata za razvoj karijere

 

Studiranjem na Effectusu studenti istodobno uče pravo i ekonomiju. Stječu jednu diplomu iz dva područja, s kojom mogu raditi u korporativnom pravu, investicijskom bankarstvu, financijskom menadžmentu, i nizu drugih financijsko – pravnih poslova. Zapošljavaju se u velikim korporacijama, društvima, agencijama, poreznim i odvjetničkim uredima, i slično. U struci za koju su se školovali, zaposleno je čak 98,4 % studenata prijediplomskog studija i 98,2 % diplomanata stručnog diplomskog studija. Naš je obrazovni program istovjetan onom na najpoznatijim europskim sveučilištima.

Naši studiji su temeljeni na ideji da studentima omoguće stjecanje praktičnih i primjenjivih znanja, traženih na tržištu rada. Studenti usvajaju znanja i vještine koje poslodavci traže i koje im pomažu donositi pravodobne i ispravne poslovne odluke. Predaju im eminentni stručnjaci, praktičari, poslovni ljudi, poduzetnici, sportaši i ministri, pa studenti mogu naučiti sve tehnike i alate neophodne za karijeru koju žele.

Što je još posebno na Effectusu?

 • Nikad niste brojka, svakog profesora i profesoricu znate poimence, ali oni vas.
 • Učit ćete od dokazanih stručnjaka, u svojim akademskim područjima.
 • Na stručnoj ćete praksi aktivno sudjelovati u stvarnim projektima.
 • Ići ćete na sudske rasprave i vidjeti kako sudstvo funkcionira u stvarnosti, a ne samo u teoriji. Radit ćete na stvarnim poslovnim slučajevima.
 • Petkom nema predavanja.
 • Moći ćete steći međunarodno iskustvo zahvaljujući Effectusovoj uključenosti u projekt mobilnosti Erasmus.
 • Na studentskim putovanjima upoznat ćete važna poslovna središta: Budimpeštu, Milano, Amsterdam, Beč, Prag.
 • Ispite ćete prijavljivati putem digitalne referade i nećete trošiti vrijeme čekajući u redovima.

 

Roboti vam nikada neće uzeti posao

Sa znanjima koja stječu  na Effectusu studenti nemaju brige za budućnost i zato je upis našeg studija dobar ulog za budućnost. Ne morate se bojati da će roboti za 5 ili 10 godina preuzeti vaš posao, jer ćete na studiju steći znanja i vještine koje se ne mogu automatizirati.

Mi znamo da je ulaganje u obrazovanje jedina investicija koja sigurno daje višestruki povrat. Naša je uloga da vam, kroz individualizirani pristup, pružimo suvremena i primjenjiva znanja, tražena na tržištu rada koja omogućuju profesionalni razvoj, neovisnost i osobni rast, poručujemo svima koji s nama žele krenuti u studentske dane.

Naravno, studiranje nije samo učenje. Pobrinuli smo se i za zabavu pa organiziramo brucošijadu, roštiljadu, skupove, forume, konferencije i razne radionice. Uz puno učenja od najboljih donosimo vam i dobru zabavu, putovanja, puno smijeha i prijateljstva za cijeli život. Puno svega, jer uz nas ćete rasti i odrastati, učiti i stjecati nova znanja i biti ponosni. Bit ćete spremni upravljati svojim životom. Veselimo se upoznati vas i dijeliti s vama vaš studentski život.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
  Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

  PRATI NAS