Novosti

Naši nastavnici Mladen Vedriš, Natalija Parlov Una i Željko Sičaja na međunarodnoj konferenciji o hibridnim prijetnjama

 
U organizaciji Instituta za istraživanje hibridnih sukoba i Udruge Sv. Jurja, u zagrebačkom Sheratonu je 3. i 4. rujna 2021. godine održana šesta međunarodna znanstveno-stručna sigurnosna konferencija Zagreb Security Forum (ZSF) na temu “Strategija i suočavanje s hibridnim prijetnjama 21. stoljeća – jačanje otpornosti društva i kritične infrastrukture“ koja je okupila preko stotinu priznatih domaćih i stranih stručnjaka iz područja nacionalne i međunarodne sigurnosti iz više od 27 država članica EU, NATO saveza i šire.
Teme su pokrile sve aspekte dezinformiranja i hibridnog ratovanja te posljedičnih sigurnosnih ugroza na kritičnu infrastrukturu, demokratske sisteme i društvo u cjelini, a prikazane su i konkretne studije slučajeva u prepoznavanju te vrste prijetnji i metodama njihovog sprječavanja.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

PRATI NAS