Naši nastavnici Mladen Vedriš, Natalija Parlov Una i Željko Sičaja na međunarodnoj konferenciji o hibridnim prijetnjama

 
U organizaciji Instituta za istraživanje hibridnih sukoba i Udruge Sv. Jurja, u zagrebačkom Sheratonu je 3. i 4. rujna 2021. godine održana šesta međunarodna znanstveno-stručna sigurnosna konferencija Zagreb Security Forum (ZSF) na temu “Strategija i suočavanje s hibridnim prijetnjama 21. stoljeća – jačanje otpornosti društva i kritične infrastrukture“ koja je okupila preko stotinu priznatih domaćih i stranih stručnjaka iz područja nacionalne i međunarodne sigurnosti iz više od 27 država članica EU, NATO saveza i šire.
Teme su pokrile sve aspekte dezinformiranja i hibridnog ratovanja te posljedičnih sigurnosnih ugroza na kritičnu infrastrukturu, demokratske sisteme i društvo u cjelini, a prikazane su i konkretne studije slučajeva u prepoznavanju te vrste prijetnji i metodama njihovog sprječavanja.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS