Nastavak suradnje EFFECTUS-a i HOK-a

V.d. dekana izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec potpisali su Sporazum o nastavku poslovne suradnje kroz cjeloživotno i visoko obrazovanje. Sporazumom se utvrđuju okvirna područja i načini akademske i poslovne suradnje.

V.d. dekana Đuro Horvat naglasio je kako je dugogodišnja suradnja Hrvatske obrtničke komore i EFFECTUS-a iznimno uspješna te kako nije bilo razloga da se ona ne nastavi kroz cjeloživotno i visoko obrazovanje.

„Znanje i iskustvo je jedina formula koja je konkurentna na tržištu rada. Znanje bez iskustva je neupotrebljivo i upravo kroz ovaj most koji gradimo radi konkurentnosti i zadovoljstva svih u tom lancu znanja, postižemo dobre rezultate.“

Predsjednik Ranogajec istaknuo je kako su neizvjesna vremena u kojima živimo pokazala da je znanje jedna od najvažnijih životnih vrijednosti.  

„U životu možeš ostati bez svega, ali znanje ti nikada ne mogu oduzeti. Iz tog razloga je ova suradnja još važnija jer će naši kolegice i kolege obrtnici, te svi ostali koji pristupe edukaciji na EFFECTUS-u, stečeno znanje nositi sa sobom i ugraditi ga u bolju budućnost za sebe i svoju obitelji te za zajednicu u kojoj žive i rade.„

Suradnja EFFECTUS-a i HOK-a za cilj ima poticanje obrazovanja i nastavka obrazovanja te dodatno stručno usavršavanje, kao i uzajamno povezivanje nastave s praksom radi približavanja praktičnog rada studentima upisanima na EFFECTUS-u. Suradnja se, između ostalog, provodi kroz organiziranje ciljanih oblika dodatnog stručnog obrazovanja za članove HOK-a u okvirima akreditiranih programa cjeloživotnog obrazovanja i ostalih oblika cjeloživotnog obrazovanja; stručnu praksu, odobravanje popusta na školarine članovima/radnicima HOK-a kad je riječ o pohađanju formalnih studijskih programa i programa obrazovanja koje organiziraju, ustrojavaju i izvode EFFECTUS i  Poslovno učilište EFFECTUS, gostovanje stručnjaka HOK-a kao predavača na nastavi te ostalu suradnju od zajedničkog interesa.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS