Nastavljamo s gostujućim predavanjima Alumni Effectusa

Helena Popović Petrušić bivša je studentica EFFECTUS-a koja trenutno radi kao članica Uprave poduzeća Prostoria.

Radno iskustvo stekla je u srednjim i velikim domaćim i inozemnim tvrtkama na poslovima upravljanja, prodaje i nabave te vođenja kapitalnih investicijskih projekata u zemlji i inozemstvu. Sudjelovala je u investicijskim razvojnim projektima u području naftne industrije, elektro energetike, brodogradnje i komercijalnog zgradarstva u Europi, Africi, Bliskom Istoku, Aziji i Sjevernoj Americi. Specijalizirala se u području razvoja poslovanja i povećanja konkurentnosti putem uvođenja i primjene novih tehnologija te povećanja učinkovitosti poslovanja. Razvila je vlastite alate i izvještajne modele u području upravljanja strateškom nabavom s ciljem optimizacije u poslovanju i povećanja konkurentnosti.

Studentima je održala predavanje na temu inovacija u procesima u sklopu kolegija Menadžment znanja i inovacija koji se izvodi na MBA studiju Menadžment ljudskih potencijala i znanja i MBA studiju Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS