Novosti

Nastavljamo s gostujućim predavanjima Alumni Effectusa

Helena Popović Petrušić bivša je studentica EFFECTUS-a koja trenutno radi kao članica Uprave poduzeća Prostoria.

Radno iskustvo stekla je u srednjim i velikim domaćim i inozemnim tvrtkama na poslovima upravljanja, prodaje i nabave te vođenja kapitalnih investicijskih projekata u zemlji i inozemstvu. Sudjelovala je u investicijskim razvojnim projektima u području naftne industrije, elektro energetike, brodogradnje i komercijalnog zgradarstva u Europi, Africi, Bliskom Istoku, Aziji i Sjevernoj Americi. Specijalizirala se u području razvoja poslovanja i povećanja konkurentnosti putem uvođenja i primjene novih tehnologija te povećanja učinkovitosti poslovanja. Razvila je vlastite alate i izvještajne modele u području upravljanja strateškom nabavom s ciljem optimizacije u poslovanju i povećanja konkurentnosti.

Studentima je održala predavanje na temu inovacija u procesima u sklopu kolegija Menadžment znanja i inovacija koji se izvodi na MBA studiju Menadžment ljudskih potencijala i znanja i MBA studiju Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS