Nova mreža partnera Effectus veleučilišta donosi popuste na školarinu

Effectus veleučilište nastavlja dobru praksu širenja mreže partnerstava, sklapajući Sporazume o poslovnoj suradnji s brojnim hrvatskim kompanijama čime se, između ostalog, ostvaruju:

 • popusti na školarinu svih studijskih programa Effectusa  programa obrazovanja Poslovnog učilišta Effectus
 • stručna praksa za studente
 • gostujući predavači

 

Novi partneri Effectusa su:

 

 1. Hrvatski Autoklub, Zagreb
 2. Kandit d.o.o., Osijek
 3. Foreo Adria d.o.o., Zagreb
 4. JANAF d.d., Zagreb
 5. SAPONIA d.d., Osijek

 

Temeljem Sporazuma o poslovnoj suradnji sklopljenim s navedenim partnerima, moguće je studirati i pohađati programe obrazovanja odraslih pod posebnim, značajno povoljnijim uvjetima od uobičajenih.

Studiranje preddiplomskog studija „Financije i poslovno pravo“ tako donosi:

 • 25% popusta za jednu godinu studija u slučaju jednokratne uplate
 • 15% popusta za jednu godinu studija u slučaju plaćanja Diners karticom
 • 10% popusta za jednu godinu studija u slučaju plaćanja putem 10 mjesečnih anuiteta

 

Diplomski studij  – MBA, smjerovi: Menadžment financija, Porezi i poslovno pravo, Menadžment ljudskih potencijala i znanja, Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment, Bihevioralna ekonomija donosi:

 • 25% popusta za jednu godinu studija u slučaju jednokratne uplate
 • 15% popusta za jednu godinu studija u slučaju plaćanja Diners karticom
 • 10% popusta za jednu godinu studija u slučaju plaćanja putem 10 mjesečnih anuiteta

 

S praksom širenja mreže partnerstava, čime se osiguravaju popusti na školarinu, Effectus veleučilište je započelo još 2020. godine. Od tada su sklopljena brojna nova partnerstva, koja su i dalje na snazi.

S ovom dobrom praksom Effectus veleučilište nastavlja i dalje – pregovara s novim partnerima te širi krug partnerstava, na korist svih onima koji žele širiti znanja, kompetencije i vještine iz područja financija, prava, poreza, vođenja ljudskih potencijala, analitike…

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
  Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

  PRATI NAS