NOVI SAZIV STUDENTSKOG ZBORA

U utorak, 12. travnja na EFFECTUS-u je održana konstituirajuća sjednica novog saziva Studentskog zbora.

Posebno čestitamo novoizabranom vodstvu Studentskog zbora i to:

  • Jeleni Barlek – predsjednici Studentskog zbora;
  • Klari Dumbović  – zamjenici predsjednice;
  • Lauri Vučković – tajnici Studentskog zbora;
  • Karlu Adžiću – studentskom pravobranitelju.

 

 

Djelovanje Studentskog zbora temelji se na načelu jednakosti svih studenata te isključuje svaku diskriminaciju studenata po bilo kojoj osnovi u odnosu na članstvo i rad u Studentskom zboru, tijelima Studentskog zbora, tijelima Effectusa, zaštiti koju studenti uživaju pred studentskim pravobraniteljem te u odnosu na pravo sudjelovanja u izborima.

Svim izabranim predstavnicima studenata želimo uspješan i veseo dvogodišnji mandat te pregršt realiziranih projekata, lijepih događaja, druženja i dobre zabave.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS