Objavljen 7. broj studentskog časopisa EFFECT

Novi broj studentskog časopisa „EFFECT“, u čijem kreiranju sadržaja sudjeluju studenti Effectus veleučilišta, predstavljen je 7. lipnja na EFFECTUS veleučilištu.

Dekanica dr.sc. Željka Zavišić tom je prigodom uručila Zahvalnice studentima koji su sudjelovali u pripremi časopisa, kreiranju njegova sadržaja te doprinijeli kvaliteti objavljenih informacija. Pohvalila je trud i rad studenata, kao i cijeli tim koji je radio na izdanju. Mentorica studenata doc. dr. sc. Ivana Rukavina izrazila je zadovoljstvo novim brojem časopisa te pozdravila inicijativu studenata za daljnji angažman.

Pozivamo vas da i vi sljedeće akademske godine postanete dijelom Tima redakcije EFFECTA. Ukoliko imate interesa za unapređenjem vještina pisanja i obrade teksta, svakako nam se javite na e-mail glavne urednice: maja.rijetkovic@gmail.com

ONLINE verzija časopisa je na linku OVDJE.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS