Objavljen natječaj za upis studenata u akademskoj godini 2023/24

Članovi Vijeća Effectus veleučilišta na svojoj su posljednjoj sjednici donijeli Odluku o uvjetima i postupku upisa za akademsku godinu 2023/2024. te raspisali Natjecaj za upis studenata 2023/24

 

Tako će se u sljedećoj akademskoj godini, na stručni prijediplomski studij Financije i poslovno pravo moći  upisati 100 studenata, od čega 60 redovitih i 40 izvanrednih studenata. Na stručni diplomski studij Poslovno upravljanje – MBA u akademskoj godini 2023/2024. moći će se upisati  60 studenata, od čega 30 redovitih i 30 izvanrednih studenata.

 

Pravo upisa na studij pod jednakim uvjetima imaju hrvatski državljani, pripadnici hrvatskog naroda s prebivalištem izvan Republike Hrvatske i strani državljani.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS