OBJAVLJENI NOVI ERASMUS NATJEČAJI NA EFFECTUSU

Prijavi se za Erasmus+ stručnu praksu ili studijski boravak u inozemstvu

 

Effectus veleučilište je raspisalo Natječaje za dodjelu financijskih potpora članovima nastavnog i nenastavnog osoblja i studentima za mobilnost u inozemstvu u sklopu Erasmus+ programa.

Na linku Natječaji – EFFECTUS veleučilište možete saznati sve relevantne informacije te uvjete prijave.

Broj financijskih potpora ovisi o raspoloživosti sredstava. Kandidati koji se prijave na Natječaj, zadovolje sve uvjete Natječaja, a ne uđu u krug financijske potpore članova osoblja, mogu na razmjenu otići o vlastitom trošku.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS