Odlazna mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja na partnersku instituciju Nova Univerza u Ljubljani

U okviru Erasmus + programa u svrhu usavršavanja, Sveučilište Nova Univerza posjetili su sredinom svibnja dekan Effectus veleučilišta izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, voditeljica Centra za međunarodnu suradnju  i mobilnost dr.sc. Željka Zavišić, voditeljica Centra za savjetovanje studenata Jelena Uzelac i glavna tajnica Ivana Radman Livaja.

Mobilnost je rezultirala nastavkom uspješne suradnje, a dogovoreni su novi zajednički programi i projekti. Kao rezultat ovih aktivnosti očekuje se također povećanje studentskih mobilnosti i mobilnosti osoblja te osobni razvoj svakog sudionika.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS