Novosti

Održan panel „Uspješne priče EFFECTUS-ovih poduzetnica“

Međunarodni dan žena ove je godine na EFFECTUS-u obilježen panelom „Uspješne priče EFFECTUS-ovih poduzetnica“ u organizaciji Centra karijera.

Četiri uspješne poduzetnice, članice Alumni kluba EFFECTUS-a Jelena Glišić (JGL Production), Ariana Vela (AVELANT d.o.o.), Helena Popović Petrušić (Wogas, Prostoria) i  Nerina Fornažar Kežman (Nerina Candels) uz moderatorstvo predsjednice Alumni kluba Sare Madjer ispričale su kako su krenule u poduzetničke vode te s kojim su se preprekama i predrasudama susretale na tom putu.

Raspravljalo se o tome koliko je teško uspjeti kao žena u svijetu poduzetništva, jesu li žene bolji lideri od muškaraca, koje su ključne osobine i vještine za uspješnog poduzetnika te na koji način usklađuju privatni i poslovni život. Također, panelistice su istaknule kako im je teorijsko i praktično znanje stečeno na EFFECTUS-u pomoglo na putu do uspjeha te su kao dodanu vrijednost fakulteta istaknule prijateljsku atmosferu i činjenicu da je EFFECTUS i sadašnjim i bivšim studentima uvijek na raspolaganju.

Panelistice su zaključile kako je za uspjeh u poslu uz realno postavljene ciljeve, znanje te dobru informiranost potrebno i puno truda i napora koji s vremenom donose izvrsne rezultate.

S ovakvim inspirativnim pričama veselimo se novim poduzetničkim pothvatima Effectusovaca te se nadamo da su ih panelistice uspjele potaknuti na odvažnost i otvorenost prema poduzetništvu, a vodeći se Heleninom izjavom “Ako nešto doista želiš, u tome moraš uživati da bi uspio!”

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS