Održan probni ispit državne mature iz A i B razine Engleskog jezika

Ove je subote u prostorima Effectusa, stotinjak maturanata besplatno polagalo probni ispit državne mature iz A i B razine Engleskog jezika. Bila je to prilika za provjeriti znanje i izložiti se atmosferi jednog od važnijih trenutaka u životu svakog mladog čovjeka – ispitu zrelosti.

Podsjetimo  Effectus veleučilište organiziralo je sredinom veljače besplatne pripreme za državnu maturu, za sve ključne predmete: hrvatski jezik, matematiku, engleski jezik te politiku i gospodarstvo. Effectus je također priredio probne ispite državne mature za zainteresirane maturante.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS