Održana 4. SVEČANA PROMOCIJA prvostupnika financija i prava i stručnih specijalista menadžmenta financija

Prošlog petka u Zagrebu se održala četvrta po redu svečana promocija prvostupnika financija i prava i stručnih specijalista Effectusa. Promociju su uveličali brojni ugledni gosti, a diplomante je govorom ohrabrio direktor Hrvatske udruge poslodavaca, Davor Majetić.

Promjene koje očekujemo mogu napraviti jedino promjene u obrazovanju. Promjene trebaju ići upravo u smjeru upravo ovakvih stručnih studija jer preko 50% zanimanja koja se traže zahtijevaju ovakvu vrstu obrazovanja. Diploma koju ste stekli omogućava da ravnopravno konkurirate za radno mjesto te vrste bilo gdje u svijetu. Svijet je tu, konkurencija je tu. Imate priliku kao bilo tko bilo gdje u svijetu. Živimo u dobu digitalne revolucije.

Završili ste formalno obrazovanje, ali vaš put ovdje ne završava. Promjene su stalne i sukladno tome morate se obrazovati i usavršavati cijeli život. Vaši talenti su dio zajednice. Budite odgovorni prema zajednici, budite proaktivni!

Davor Majetić

Dekan Effectus studija financije i pravo, Mira Lenardić nije krila ponos, još je jednom pokazala kako je Effectus uvijek za svoje studente te je naglasila važnost konstantnog usavršavanja.

vaki izlaz ulaz je u nešto novo. Stekli ste alate za život, ali ste i na novom početku. Ostanite povezani sa svojim kolegama. Radite na sebi. Nužno je da se obrazujete i usavršavate tijekom cijeloga života. Effectus je prepoznao važnost cjeloživotnog obrazovanja tako da i u tom pogledu možete računati na nas.

Treneri i momčad zajedno čine ekipu. Vaš uspjeh je i naš uspjeh. Izreka kaže da je brod siguran u luci, ali nije stvoren da bude u luci. Sretno vam u plovidbi!

Dekan Mira Lenardić

Ema Radaković, studentica koja se svojim postignućima istaknula među studentima preddiplomskog stručnog studija financije i pravo ovom prigodom osvrnula se na svoje iskustvo studiranja na Effectusu:

Prepoznala sam Effectus kao mjesto na kojem mogu steći željeno obrazovanje na bolji i drugačiji način.

Prvenstveno sam zahvalna profesorima na znanju i na tome kako su se ponašali prema nama studentima. Effectus mi je dao osjećaj da mogu krenuti u mnogo različitih smjerova.

Studirajući na Effectusu zbilja sam se osjećala kao europski student, a Effectus mi je omogućio da dio svog studentskog života provedem u inozemstvu.

Iako nam je Effectus omogućio diplomu koja je jedinstvena na ovim prostorima i izdvaja nas od ostalih diplomanata za mene je uzajamno poštovanje najveća vrijednost ovog faksa.

Ema Radaković, stručna prvostupnica ekonomije

Marko Lukač, stručni specijalist menadžmenta financija obratio se okupljenima u ime svoje generacije diplomanata

U ime svojih kolegica i kolega, kao i u svoje ime, želim se zahvaliti dekanu Lenardić, upravi fakulteta, svim profesoricama i profesorima, studentskoj službi i svima drugima koji su nas pratili na ovom putu.

Hvala Vam na Vašoj ljudskosti, razumijevanju, dobroti, brizi i prenesenom znanju.

Svatko od Vas izgradio je jedan dio nas, a na kraju nas svi zajedno uobličili u ovo što smo sada.

Hvala Vam što ste nam pomogli da danas budemo ovdje gdje jesmo, da stojimo pred svima Vama, držeći u rukama naše diplome, kao potvrdu i nagradu za sav uloženi trud i zalaganje.

Vi ste nama pružili puno i dali mogućnost za napredak, a na nama ostaje da se i dalje trudimo, razvijamo i ostvarujemo kroz vlastite ambicije i snove, te da pri tome budemo najbolji ambasadori Effectusa.

Marko Lukač

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS