Održana 7. svečana promocija Effectus Visokog učilišta – FOTO

09.10.2020. održana je 7. svečana promocija stručnih prvostupnica i stručnih prvostupnika te stručnih specijalistica i stručnih specijalista Effectus Visokog učilišta.

U nešto drugačijem izdanju nego dosad (zbog pandemije koronavirusa), ali jednako veličanstvena i posebna kao sve prethodne svečane promocije Effectusa.

Ove godine je svečanu promociju imalo 150 diplomanata, a ovim putem još jednom svima od srca čestitamo i želimo puno sreće u životu!

“Budite ponosni, budite svoji, i što je najvažnije, budite čovjeku čovjek.” – doc. dr. sc. Robert Kopal, dekan

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS