Novosti

Održana 8. svečana promocija stručnih prvostupnika i stručnih specijalista Effectus Visokog učilišta

Prošlog petka je na Effectusu održana 8. svečana promocija stručnih prvostupnica i prvostupnika te stručnih specijalistica i specijalista koji su stekli akademske nazive prvostupnika ekonomije te stručnih specijalista ekonomije.
Promovirano je ukupno 168 diplomanata, od čega 98 stručnih prvostupnica i prvostupnika te 70 stručnih specijalistica i specijalista.

U predivnom ambijentu dvorišta Effectusa, svečana promocija je održana u tri termina u popodnevnim i predvečernjim satima.
Dosad najuzbudljivijoj svečanoj promociji prisustvovali su i mnogi cijenjeni gosti.

Diplomantima se najprije obratio ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs koji im je čestitao na uspjehu te poručio kako u životu uvijek trebaju stremiti izvrsnosti, biti hrabri i da rezultati tada sigurno neće izostati.

Drugi cijenjeni gost bio je dr. sc. Damir Zorić, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca, koji je za diplomante imao važnu poruku – da se ne boje neuspjeha, već propuštenih prilika te da se nikada ne vesele tuđem neuspjehu, nego da podupiru i pomažu sve one koji se odvaže u stvaranju vlastitog posla i doprinošenju razvoja poduzetništva u Hrvatskoj.

Na svečanoj promociji stručnih specijalistica i specijalista, diplomantima se obratio još jedan cijenjeni gost – veleposlanik Države Izrael, Ilan Mor. Veleposlanik Mor je naglasio kako su upravo diplomanti, mladi obrazovani ljudi, nacionalna snaga i pokretači razvoja vlastite države i da se uvijek pitaju što oni mogu učiniti za svoju državu kako bi se ona razvijala i postajala lider u raznim nišama.

Cijelu svečanost je dodatno upotpunio naš sjajni glazbenik, gost iznenađenja, Damir Urban. Uz gitarsku pratnju Sandija Bratonje otpjevao je predivnu pjesmu „Iskra“ i rasplesao čak i promotore svečanosti 🙂

Na kraju samih svečanosti, svojim kolegicama i kolegama su se obratile diplomantice Marija Djevelekaj, Ivana Spahija Vlahović i Ivana Radman Livaja, koje su svojim govorima izmamili osmijehe i suze svima prisutnima.

Ovim putem još jednom od srca čestitamo svim diplomantima i želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjem životu i karijerama!
Upravo vi, drage kolegice i kolege, ste razlog zbog kojeg uvijek stremimo visinama. Ponosimo se vama!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

PRATI NAS