Održana još jedna u nizu obrazovne konferencije “Kreativnost i inovativnost u nastavi”

Naši nastavnici doc.dr.sc. Robert Kopal i Darija Korkut, mag.angl. nastavljaju sa održavanjem obrazovne konferencije “Kreativnost i inovativnost u nastavi” pod organizacijom Effectus-a i Agencije za odgoj i obrazovanje. 

Ovoga puta konferencija se održala u Osijeku, 26. veljače 2019. godine gdje je prisustvovalo preko 300 odgojno-obrazovnih radnika iz osnovnih i srednjih škola s područja pet slavonskih županija.

Prema Svjetskom gospodarskom forumu vodeće tri vještine 2020. godine bit će rješavanje kompleksnih problema, kritičko mišljenje i kreativnost. Sudionici su identificirali mehanizme koji potiču vještine budućnosti, a koje je potrebno spremno i s lakoćom poticati kod učenika na svim odgojno-obrazovnim razinama. Učenje o metodama poticanja i razvijanja kreativnosti, divergentnog mišljenja i kreativne inteligencije sastavni je dio profesionalnog razvoja i cjeloživotnog učenja svih odgojno-obrazovnih radnika.

Glavni direktor Effectusa dr.sc. Đuro Horvat osvrnuo se na 10 vještina 21. stoljeća te istaknuo kako je neizmjerno važno stjecati znanja koja su potrebna za budućnost i konkurentnost na internacionalnom tržištu.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS