Novosti

Održana prva Alumni večera

Dana 09.06.2022. održana je prva Alumni večera EFFECTUS-a. Naši EFFECTUS Alumni okupili su se u velikom broju i dobro se zabavili; obnovili stara prijateljstva, prisjetili se nezaboravnih trenutaka, stvorili nove uspomene i neka nova poznanstva.

Dodijeljene su i zahvalnice za doprinos i razvoj Alumni kluba našoj predsjednici Sari Madjer i vice presidentu Hrvoju Brajdiću.

Nagradu za poduzetnicu godine dobila je naša draga Alumna Ariana Vela, a profesoru psihologu Borisu Blažiniću dodijeljena je titula Prijatelj EFFECTUS-a za njegov angažman i rad sa studentima.

Na kraju smo zahvalili za sav trud i podršku našoj dragoj nastavnici dr.sc. Natalii Tutek koja od ove akademske godine uspješno vodi Alumni klub.

Bilo je jako veselo za kraj akademske godine, a s početkom nove akademske godine nastavljamo s daljnjim aktivnostima i eventima za naše EFFECTUS Alumne…

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS