Održana prva Alumni večera

Dana 09.06.2022. održana je prva Alumni večera EFFECTUS-a. Naši EFFECTUS Alumni okupili su se u velikom broju i dobro se zabavili; obnovili stara prijateljstva, prisjetili se nezaboravnih trenutaka, stvorili nove uspomene i neka nova poznanstva.

Dodijeljene su i zahvalnice za doprinos i razvoj Alumni kluba našoj predsjednici Sari Madjer i vice presidentu Hrvoju Brajdiću.

Nagradu za poduzetnicu godine dobila je naša draga Alumna Ariana Vela, a profesoru psihologu Borisu Blažiniću dodijeljena je titula Prijatelj EFFECTUS-a za njegov angažman i rad sa studentima.

Na kraju smo zahvalili za sav trud i podršku našoj dragoj nastavnici dr.sc. Natalii Tutek koja od ove akademske godine uspješno vodi Alumni klub.

Bilo je jako veselo za kraj akademske godine, a s početkom nove akademske godine nastavljamo s daljnjim aktivnostima i eventima za naše EFFECTUS Alumne…

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS