Održana prva humanitarna akcija udruge EFFECTUS udruga mladih

U sklopu humanitarne inicijative #Pokreni Osmijeh!, udruga EFFECTUS udruga mladih odlučila je uljepšati i razveseliti učenike OŠ Prečko prigodnim poklonima. Veselja i zabave nije nam nedostajalo, plesalo se i  pjevalo te uživalo u zajedničkom druženju. Najljepši poklon su sretna i nasmijana dječja lica.

Zahvaljujemo se svim donatorima te studenticama Niki Slavici Anđelić i Luciji Ćorluki.

Humanitarana inicijativa #PokreniOsmijeh! nastavlja dalje sa svojim aktivnostima te Vas pozivamo da se priključite / sudjelujete u sklopu svojih mogućnosti.

Doprinijeti možete na sljedeće načine:

–             Doniranjem dječjih igračaka ili slatkiša,

–             Doniranjem slikovnica i knjiga ili

–             Novčanom uplatom na račun Udruge HR6823600001102963157.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS