Održana studentska debata u suradnji sa HANFA-om

Održana je druga po redu studentska debata koju organiziraju Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga i Effectus – studij financija i prava. Ove godine tema debate je bila „Izazovi financiranja u RH – studija slučaja: bankovni izvori i/ili tržišta kapitala“. Kako bi pružili pravi izazov Effectusovcima, nastavnik na Effectusu dr.sc Aljoša Šestanović kreirao je posebnu studiju slučaja koja je tražila od studenata da riješe probleme financiranja poduzeća. Studenti su bilo podijeljeni u dvije grupe. Prva grupa je imala zadatak riješiti probleme financiranja poduzeća upotrebljavajući bankarske usluge. Druga grupa je imala zadatak riješiti probleme financiranja poduzeća upotrebljavajući instrumente tržišta kapitala. Effectusovci su pod mentorstvom nastavnika Effectusa – studija financija i prava i stručnjaka iz HANFA-e dva mjeseca pripremali argumente kada koristiti koje instrumente.

Svoje argumente Effectusovci su imali prilike iznijeti na održanoj debati koju je moderirano dr.sc Aljoša Šestanović. Debata je bila intenzivna i pokazala je da su studenti Effectusa stekli kroz program Effectusa – studija financija i prava znanja kako bi riješili probleme stavljene pred njih. Obje ekipe su pokazale impresivno poznavanje materije kao i sposobnost kreiranje konkretnih rješenja za probleme s kojima se susreću poduzeća u današnjem izazovnom poslovnom okruženju.

Ova debata je jasno pokazala primjenjivost Effectusovih programa na praktičnim problemima što i jeste cilj stručnoga obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Effectusovci su pokazali da timski rad i akumulacija znanja kroz godine studiranja omogućuju savladavanje svih problema.

HANFA je također izrazila zadovoljstvo suradnjom sa Effectusom – studijem financija i prava. Nadamo se da će se ovaj oblik suradnje nastaviti i u budućnosti.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS