ODRŽANE RADIONICE U SREDNJIM ŠKOLAMA

EFFECTUS veleučilište organizira besplatne radionice o aktualnim temama za učenike trećih i četvrtih razreda srednjih škola. Radionice su zamišljene kao 45-minutni interaktivni presjek tema koje su trenutačno važne srednjoškolcima, poput kritičkog mišljenja, kreativnosti, snalaženja u virtualnom svijetu informacija, tajni uspješne verbalne i neverbalne komunikacije, upravljanja vremenom ili važnosti poznavanja prava za njihovu dob.

 

I u novoj godini, EFFECTUS nastavlja s ciklusom radionica za učenike srednjih škola. 13. 01. naša nastavnica Jelena Uzelac, dipl.iur. održala je radionicu „Što mi donosi 18. rođendan?“ za učenike 4. razreda Srednje škole Glina. Učenici su bili vrlo zainteresirani i kooperativni pa je radionica protekla u dobrom raspoloženju. Ono što je nastavnicu posebno razveselilo je to da učenici, iako već drugu školsku godinu pohađaju nastavu u otežanim uvjetima u montažnom objektu, nisu izgubili vedar duh i želju za učenjem. Radionice Effectusa ih posebno raduju jer predstavljaju nešto dodatno i otvaraju im vrata za neke nove spoznaje i promatranje bitnih stvari u životu iz druge perspektive.

  1. 01. na redu je bila sljedeća radionica na temu „ Imam ideju i što sad?“ koja se održala za učenike Srednje škole u Koprivnici. Radionici je prisustvovalo oko 25 učenika iz miješanih odjela: ekonomist, administrator te fizioterapeut. Na kraju radionice bilo je čak i nekoliko ideja za izradu završnih radova na tu temu, jer se radilo o razredima strukovnih usmjerenja.

 

Veselimo se novim radionicama 😊

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS