Novosti

Održano VR predavanje na EFFECTUS poduzetničkim studijima

Novo gostujuće predavanje studentima druge godine Effectusa – poduzetničkih studija smjera Financije i poslovno pravo, održao je Alumni EFFECTUS-a Ante Fumić.

Posebnost ovog predavanja je snimanje sa VR360 Insta360 kamerom u 5.7K rezoluciji koje je provedeno kao testiranje video snimanja predavanja koje će biti dostupno i korisnicima headset uređaja.

Tema predavanja bila je poslovno planiranje iz prve ruke, a Ante Fumić je studentima objašnjavao svoja iskustva i poslovna planiranja na stvarnim projektima koji su aktivni na tržištima.  Studentima je ispričao i kako su nastali neki od njegovih projekata, te u kojoj su fazi danas i kako je izgledao njihov razvoj.

Ante je vlasnik Prilika Grupe koja je nagrađivana marketinška agencija koja u svom vlasništvu ima i tri specijalizirana medija, a uspješno djeluje od 2015. godine. Razvoj agencije je doveo do širenja poslovanja na međunarodna tržišta, te su osim u Hrvatskoj, prisutni i na tržištima Sjedinjenih Američkih Država, Poljske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Ante Fumić je na EFFECTUS poduzetničkim studijima završio smjer Financije i pravo 2019. godine, a danas je član Alumni kluba EFFECTUS-a.

Prvih pola sata ovog VR predavanja možete pogledati i u VR360 videu koji možete pogledati i na portalu Virtualna stvarnost koji je član Prilika Grupe. Također, video je dostupan i na YouTube VR platformi.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS