Održano VR predavanje na EFFECTUS poduzetničkim studijima

Novo gostujuće predavanje studentima druge godine Effectusa – poduzetničkih studija smjera Financije i poslovno pravo, održao je Alumni EFFECTUS-a Ante Fumić.

Posebnost ovog predavanja je snimanje sa VR360 Insta360 kamerom u 5.7K rezoluciji koje je provedeno kao testiranje video snimanja predavanja koje će biti dostupno i korisnicima headset uređaja.

Tema predavanja bila je poslovno planiranje iz prve ruke, a Ante Fumić je studentima objašnjavao svoja iskustva i poslovna planiranja na stvarnim projektima koji su aktivni na tržištima.  Studentima je ispričao i kako su nastali neki od njegovih projekata, te u kojoj su fazi danas i kako je izgledao njihov razvoj.

Ante je vlasnik Prilika Grupe koja je nagrađivana marketinška agencija koja u svom vlasništvu ima i tri specijalizirana medija, a uspješno djeluje od 2015. godine. Razvoj agencije je doveo do širenja poslovanja na međunarodna tržišta, te su osim u Hrvatskoj, prisutni i na tržištima Sjedinjenih Američkih Država, Poljske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Ante Fumić je na EFFECTUS poduzetničkim studijima završio smjer Financije i pravo 2019. godine, a danas je član Alumni kluba EFFECTUS-a.

Prvih pola sata ovog VR predavanja možete pogledati i u VR360 videu koji možete pogledati i na portalu Virtualna stvarnost koji je član Prilika Grupe. Također, video je dostupan i na YouTube VR platformi.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS