Datumi upisa na studij “Financije i poslovno pravo” putem državne mature

  • Upišeš li studij do srpnja 2023. ostvaruješ SUMMER POPUST na školarinu od 7posto,  bez obzira na odabrani model plaćanja

 

Maturanti koji su, temeljem položene državne mature ostvarili pravo upisa na studij „Financije i poslovno pravo“, upisati se mogu od 19. do 21. srpnja od 10,00 do 14,00 sati, na adresi Effectus veleučilišta, Kennedyev trg 2.Upišeš li se do 31.srpnja 2023. ostvaruješ SUMMER POPUST na školarinu od 7posto,  bez obzira na odabrani model plaćanja.

Za upis je potrebno ispuniti online prijavu na linku: https://edu.vsfp.hr/prijava/ Telefonski će te, potom kontaktirati naši savjetnici za upise, radi dogovora oko točnog termina upisa.

Za upis su ti potrebni:

  1. Svjedodžbe 1., 2., 3. i 4. razreda
  2. Svjedodžba mature
  3. 1 fotografija

Dogovori termin sastanka sa Savjetnikom za upise i saznaj odgovore na sve što te zanima – o upisu, studiranju, predmetima i ispitima, ali i izvannastavnim aktivnostima.

Nastava započinje u listopadu 2023. godine, a za sve dodatne informacije obrati se u referadu, na broj telefona 01/611 77 77 ili na mail referada@effectus.com.hr

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS