Otvoreno na Effectusu – koju karijeru smjeraš?

Viši predavač Effectus veleučilišta Darija Korkut, mag. angl. i alumniji našeg fakulteta 11. će svibnja, u 17.00 sati, u prostorima Veleučilišta, na Kennedyevu trgu 2, predstaviti MBA smjerove budućim polaznicima diplomskih studija.

Bit će to prilika za razgovor s kolegama – alumnijima, ali i nositeljicom programa Bihevioralna ekonomija. Pozivamo vas da iz prve ruke doznate sve što vas zanima o  izazovima njihova obrazovnog i karijernog puta.

Smjerove predstavljaju:

  • Sara Madjer Šitum                                                             

Head of People & Culture

Q agency

Smjer: Menadžment ljudskih potencijala i znanja

 

  • Jelena Barlek

Senior Accountant, Global Finance

PLIVA Hrvatska d.o.o.

Smjer: Menadžment financija

 

  • Domagoj Poljak

Koordinator za razvoj društava kćeri

Croatia osiguranje d.d.

Smjer: Porezi i poslovno pravo

 

  • Ante Gunjača

Savjetnik za poslovna rješenja (Business Solutions Consultant)

Data Sense d.o.o.

Smjer: Analitički menadžment

 

  • Darija Korkut

Voditelj smjera Bihevioralna ekonomija

 

Događaj je otvoren za sve zainteresirane – studente Effectus-a i one koji žele postati dio EFFECTUS zajednice. Za pristup događaju potrebno je ispuniti prijavu na linku.

 

Prijaviti se možete do 10. svibnja , a vidimo se u četvrtak, 11. svibnja na EFFECTUS veleučilištu!

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS