Počele pripreme za organizaciju drugog Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Protetika, ortotika, robotika u fizioterapiji i zdravstvena njega

Organizacija drugog Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Protetika, ortotika, robotika u fizioterapiji i zdravstvena njega, koji će održati potkraj 2024. godine u organizaciji Effectus veleučilišta, bila je glavna tema razgovora dekana izv. prof. dr. Đure Horvata, dr. sc. Ivane Rukavine, dr. sc. Željka Zavišić te Jelene Uzelac Ph.d.c. s domaćinima dekanom veleučilišta Ivanić-Grad doc. dr.sc. Milom Marinčićem, glavnim tajnikom Tiborom Kraljom, dipl. iur., koordinatoricom tajništva Višnjom Božić Kušar te pročelnikom Odjela za fizioterapiju, Markom Tomajem, mag. physioth., pred.

Podsjetimo, prvi Međunarodni znanstveno-stručni skup Protetika, ortotika, robotika i zdravstvena njega, održan je u Ivanić-Gradu krajem 2022. godine. Slijedom uspjeha koji je polučio prvi skup, u Poreču su 16. ožujka 2023. dekani veleučilišta Ivanić-Grad, Effectus i Šibenik, doc. dr. sc. Mile Marinčić, izv. prof. dr. sc. Đuro Horvat te dr. sc. Ljubo Runjić potpisali Sporazum o zajedničkom provođenju skupa. Temeljem postignutog Sporazuma skup će sljedeće 2024. godine organizirati Effectus veleučilište.

U dvosatnom razgovoru razmatrana su sva ključna pitanja vezana uz pripremu i organizaciju ovog  znanstveno-stručnog skupa te sagledane mogućnosti za nove iskorake. Predstavnici Veleučilišta Ivanić-Grad  podijelili su svoja iskustva u pripremi prvog znanstveno-stručnog skupa, dajući prijedloge poboljšanja za idući skup. Bilo je dosta pitanja te se razvila ugodna diskusija tijekom koje su postavljeni i određeni zadaci za provedbu drugog skupa. Načelno je dogovoreno da se do lipnja 2023. priredi ponovni susret kako bi se pripreme za provedbu ovoga skupa u 2024. odvijale, što je moguće lakše.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS