Podravka i Effectus potpisali Sporazum o suradnji

PODRAVKA prehrambena industrija d.d. sa sjedištem u Koprivnici i EFFECTUS – Studij financije i pravo iz Zagreba, potpisali su Sporazum o poslovnoj suradnji.

Poslovna suradnja ostvarivati će se kroz međusobno povezivanje i suradnju na projektima u kojima će sudjelovati studenti i zaposlenici Effectusa te djelatnici Podravke. Za studente Effectusa koji interdisciplinarno proučavaju područja financije i prava, ova suradnja će biti od iznimnog značaja.

Stručna praksa koju studenti Effectusa provode u više od trideset etabliranih hrvatskih tvrtki, sada je obogaćena i još jednim istaknutim partnerom iz hrvatskog gospodarstva koji posluje i na međunarodnom tržištu. Effectus ovim Sporazumom dodatno radi na unapređenju kvalitete rada obrazovne institucije, a novom Partneru daje mogućnost prenošenja znanja studentima financija i prava.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS