Pokrenut CENTAR IZVRSNOSTI!

Centar za istraživanje i razvoj EFFECTUS poduzetnički studiji – visokog učilišta, Veleučilište u Šibeniku i Novi informator d.o.o. pokrenuli su zajednički projekt Centra izvrsnosti za lokalnu samoupravu/općine.

 

Dekan EFFECTUS-a izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, dekan Veleučilišta u Šibeniku dr.sc. Ljubo Runjić i direktorica Novog informatora Marina Šurbek, dipl. ing.  potpisali su dana 19. listopada 2022. „Sporazum o projektu Centra izvrsnosti za lokalnu samoupravu/općine“.

 

U okviru projekta, odnosno Centra uspostavit će se:

– edukativna mreža kroz koju će obrazovni programi i programi cjeloživotnog obrazovanja biti prilagođeni potrebama lokalne samouprave;

– rang lista izvrsnosti svih općina na području Republike Hrvatske;

– kontinuitet u održavanju godišnjih konferencija i stručnih skupova sa ciljem promicanja izvrsnosti u lokalnoj samoupravi/općinama.

 

Putem službene stranice Centra, koja će biti uskoro uspostavljena, šira javnost bit će informirana o aktivnostima projekta.

 

“Izvrsnost je postupni rezultat kontinuirane težnje da budemo bolji.” rekao je Pat Riley.

Izvrsnost nikada nije slučajnost; to je rezultat visoke namjere, iskrenog truda, inteligentnog usmjeravanja, vještog izvođenja i vizije da se prepreke vide kao prilike.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS