Polaznicima programa „Nadzor i korporativno upravljanje“ uručeni Certifikati GC-Mark

Deveta generacija polaznika stručnog programa „Nadzor i korporativno upravljanje“ koju je pohađalo 12 polaznika ovih je dana završila tromjesečnu edukaciju. Polaznicima su uručeni Certifikati GC- Mark 2993:2017. Riječ je o Certifikatu, osmišljenom prema dobrovoljnom GC-Mark programu, temeljenom na odgovarajućim propisima.

Završetak ovog obrazovnog modula bio je prigoda za obraćanje dekana, koji je polaznicima zahvalio na povjerenju, naglasio važnost ulaganja u znanje i razvoj kompetencija.

Čestitamo svim polaznicima programa „Nadzor i korporativno upravljanje“ i želimo im uspjeh u primjeni svih stečenih znanja.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS