Ponosni na 1. mjesto naše studentice na Accounting Battle natjecanju!

S velikim ponosom možemo objaviti da je Jelena Barlek, studentica 2. godine MBA studija, smjer Menadžment financija odvažno pristupila natjecanju u organizaciji eSTUDENT pod nazivom Accounting Battle i osvojila 1. mjesto u kategoriji Upravljačkog računovodstva.

Jelena je zahvaljujući svom trudu i radu, pored novčane nagrade osvojila i certifikat, ali i nešto vrijednije od svega navedenog, a to je – izmijenjeno iskustvo i zanimljiva poznanstva.

„Vrlo korisno iskustvo! Uz svo znanje koje sam dobila, postala sam svjesna u kojim poljima se moram nadograđivati i učiti. Izazovite sami sebe jer je to uistinu najbolji način da se izgradite.“ – Jelena Barlek, pobjednica u kategoriji Upravljačkog računovodstva i studentica EFFECTUS-a.

Cilj ovakve vrste natjecanja bio je povezati akademsku i gospodarsku zajednicu, a uz međusobnu suradnju uspio se i ostvariti.

U prvom dijelu natjecanja odvijalo se rješavanje casea, a natjecatelji su naposljetku imali priliku susresti se s Premium partnerima kroz formu intervjua. Nakon razgovora, svaki sudionik dobio je izravan feedback od partnera, što je zasigurno korisno za pripremu prvog razgovora za posao i uspjeha u budućoj karijeri. Na završnici su sudjelovali Premium partneri Opulento i Pliva, te Regular partner Aircash.

Još jednom našoj Jeleni želimo iskrene čestitke, a sigurni smo da je ovo samo jedna od nagrada koja ju u budućnosti čeka!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS