Poslovno gospodarski savjet Effectus veleučilišta

Članovi Poslovno gospodarskog savjeta Effectus veleučilišta na svojoj su redovnoj sjednici, održanoj 3. travnja razgovarali o razvoju novih studijskih programa, ali i istraživačko-projektnoj suradnji kompanija i institucija iz kojih dolaze s Effectus veleučilištem. Bila je to prigoda i za razmjenu informacija  na temu djelovanja Centra za istraživanje i razvoj sa gospodarstvom te predstavljanje projekta Centra izvrsnosti.

Podsjetimo, Poslovno gospodarski savjet je je strateško savjetodavno tijelo koje kroz razmjenu međusobnih iskustava njegovih članova donosi smjernice razvoju i radu Effectusa. Članovi Savjeta su ugledni članovi akademske, poslovne i šire društvene zajednice koji su, kao prijatelji Effectusa, zainteresirani za njegov uspješan rad i razvoj.

Darija Korkut, viša predavačica Effectus veleučilišta predstavila je članovima Poslovno gospodarskog savjeta mogućnosti  suradnje veleučilišta: „U prvom redu potrebna je značajnija integracija tvrtki članica PGS u nastavne, izvannastavne i istraživačke projekte Effectusa kroz rad Udruge mladih, predlaganje tema diplomskih i završnih radova, mentorstva, fakultativni predmeti, gostujuća predavanja, neformalna druženja i sl. Potom, valja svakako potaknuti veću integraciju studenata Effectusa u tvrtke, kroz stručnu praksu, istraživačke projekte, edukaciju. Nadalje, nužno je uložiti zajednički napor u istraživanjima vezanim uz tržište rada i razvoj obrazovanju te dobiti odgovor od članica PGS-a kako im Effectus može pomoći. Naposljetku, suradnja je moguća i u modelu zajedničkih nastupa u EU projektima“, izvijestila je članove PGS-a Darija Korkut.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS