Potpisan Sporazum o poslovnoj suradnji s Odašiljači i veze d.o.o.

Prošlog četvrtka, 16. veljače, u prostorijama društva Odašiljači i veze d.o.o. potpisan Sporazum o suradnji između Effectusa – studija financija i prava i OIV d.o.o.. U ime OIV d.o.o. to je učinio član Uprave Mate Botica, dok je u ime Effectusa Sporazum potpisao glavni direktor dr.sc. Đuro Horvat.

Ovim Sporazumom ostvaruju se pretpostavke za međusobno povezivanje i suradnju na projektima u kojima sudjeluju studenti i zaposlenici Effectusa, te djelatnici zaposleni u OIV d.o.o.

Za studente Effectusa – studija financija i prava, to će značiti novu mogućnost odrađivanja stručne prakse i stjecanja dodatnog iskustva, što svakako utječe na ideju Effectusa usmjerenu na integraciju obrazovanja i tržišta rada, mobilnost studenata i učenje novih znanja.

Vjerujemo u dugu i uspješnu suradnju!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS