Potpisan ugovor o suradnji o korištenju računovodstvenog softvera u nastavi

Iznimno nam je zadovoljstvo izvijestiti da je 10. studenog 2021. potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji između visokog učilišta Effectus – studij poduzetništva i društva Saop d.o.o. Predmet suradnje je ustupanje prava na korištenje vrhunskog programskog rješenja za računovodstvo u nastavi računovodstvenih kolegija za studente Effectusa.

Društvo Saop d.o.o. je  33 godine vodeći pružatelj poslovnih programa i rješenja. Zapošljava više od 180 visokoobrazovanih stručnjaka koji su odgovorni za razvoj programa, pomoć i edukaciju korisnika. Saop d.o.o. je također dio međunarodne grupacije Solitea koja zapošljava više od 600 ljudi i ima više od 235.000 korisnika programa u 15 zemalja.

Vrijednost ovog ugovora se očituje u činjenici da će studenti Effectusa na računovodstvenim kolegijima sada imati priliku koristiti vrhunsko programsko rješenje široko rasprostranjeno u praksi čime će se dodatno oplemeniti nastava iz računovodstvenih kolegija  i time studente dodatno približiti stvarnom iskustvu s tržišta rada.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS