Potpredsjednik Vlade RH i ministar financija Zdravko Marić oduševio i oborio sve rekorde posjećenosti gostujućih predavanja

U ponedjeljak 07.06. za studente Effectusa gostujuće predavanje je održao potpredsjednik Vlade RH i ministar financija dr. sc. Zdravko Marić.

Predavanje je popraćeno s velikim zanimanjem od strane studenata, njih više od dvjesto je slušalo predavanje te ministru postavljalo pitanja i raspravljalo o raznim financijskim i gospodarskim temama. Nakon uvodne prezentacije u kojoj je ministar kratko predstavio učinke porezne reforme te ukazao na izazove koje za sve države predstavlja oporezivanje kriptovaluta, nastavljen je razgovor sa studentima.

Pričalo se o raznim temama:

  • pomoć gospodarstvu u vrijeme trajanja COVID-19 krize,
  • izazovima koje pred nas stavlja budućnost,
  • važnosti gospodarskog rasta i razvoja te
  • najaktualnije teme oko izazova oporezivanja pojavom novih tehnologija koje korisnicima omogućuju razne načine ostvarivanja prihoda ili drugih oblika ekonomske koristi.

Nakon interaktivnog predavanja, studenti su iskazali veliko zadovoljstvo gostujućim predavanjem, a dekan izv. prof. dr. sc. Robert Kopal je najavio još jedno gostujuće predavanje u idućoj akademskoj godini s čime se ministar rado složio i iskazao zadovoljstvo gostovanjem na Effectusu.

Bio je ovo sjajan završetak semestralnog ciklusa gostujućih predavanja, a na jesen nas očekuju još mnogi drugi zanimljivi gosti s mnoštvom već spremnih tema. Vidimo se!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS