POTVRĐENA KVALITETA EFFECTUSA – ISO 29990:2010

Tijekom listopada proveden je vanjski audit kojim se utvrđivala usklađenost sustava i procedura na Effectusu u skladu s normom ISO 29990:2010. Rezultati audita potvrdili su da sustav u potpunosti ispunjava međunarodne zahtjeve Global conformance programa određene Global Conformance smjernicama za kvalitetu.

Norma ISO 29990:2010 norma je iz područja kvalitete, a čiji se opseg svodi na pružanje usluga visokoškolske edukacije, poslovne i profesionalne edukacije te organizacije seminara i radionica. Norma se dobiva na razdoblje od jedne godine te je potrebno svakih godinu dana provoditi vanjski audit kako bi se utvrdila usklađenost sustava.

Recertificiranjem sustava i procedura po normi ISO 29990 potvrđeno je da Effectus kontinuirano njeguje kvalitetu i izvrsnost.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS