Poziv na javno predavanje – dr. sc. Ivana Rukavina

Pozivamo sve zainteresirane na Javno predavanje koje organizira EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište na temu:

„POLITIČKI FISKALNI CIKLUSI I ULOGA FISKALNE TRANSPARENTNOSTI“

Predavač: dr. sc. Ivana Rukavina

Javno predavanje održat će se u utorak, 21.09.2021. u 16,00 sati putem online platforme Adobe Connect, u virtualnoj dvorani 7.

Tema javnog predavanja odnosi se na pitanja o potencijalima i mogućnostima provođenja politički motivirane fiskalne politike i angažiranja kratkoročne fiskalne ekspanzije u predizbornom razdoblju. U okviru javnog predavanja analizirat će se recentna tema fiskalne transparentnosti i njezina uloga u fiskalnoj odgovornosti i fiskalnoj izvedbi.

Pozivamo sve studente, nastavnike, suradnike i ostale zainteresirane osobe da prisustvuju organiziranom predavanju.

Zainteresirane osobe koje nemaju pristup online platformi mogu se javiti na mail referada@effectus.com.hr najkasnije do početka održavanja javnog predavanja radi dobivanja korisničkih podataka i pristupa online platformi.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS