Novosti

Poziv na javno predavanje – dr. sc. Ivana Rukavina

Pozivamo sve zainteresirane na Javno predavanje koje organizira EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište na temu:

„POLITIČKI FISKALNI CIKLUSI I ULOGA FISKALNE TRANSPARENTNOSTI“

Predavač: dr. sc. Ivana Rukavina

Javno predavanje održat će se u utorak, 21.09.2021. u 16,00 sati putem online platforme Adobe Connect, u virtualnoj dvorani 7.

Tema javnog predavanja odnosi se na pitanja o potencijalima i mogućnostima provođenja politički motivirane fiskalne politike i angažiranja kratkoročne fiskalne ekspanzije u predizbornom razdoblju. U okviru javnog predavanja analizirat će se recentna tema fiskalne transparentnosti i njezina uloga u fiskalnoj odgovornosti i fiskalnoj izvedbi.

Pozivamo sve studente, nastavnike, suradnike i ostale zainteresirane osobe da prisustvuju organiziranom predavanju.

Zainteresirane osobe koje nemaju pristup online platformi mogu se javiti na mail referada@effectus.com.hr najkasnije do početka održavanja javnog predavanja radi dobivanja korisničkih podataka i pristupa online platformi.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

PRATI NAS