Predsjednik Uprave EFFECTUS veleučilišta izv.prof.dr.sc. Robert Kopal moderator i panelist Algebrinog panela o umjetnoj inteligenciji

Sanja li ChatGPT električne ovce?

 

 

Stotinjak sudionika Mini MBA 4IR doručka svjedočilo je danas vrlo zanimljivoj višedimenzionalnoj panel raspravi o umjetnoj inteligenciji. O fenomenu #ChatGPT razgovarali su Davor Runje, Ivan Maglić, Ratko Mutavdžić, Martina Silov te predsjednik naše Uprave Robert Kopal.

 

Ideja vodilja današnje uključive, te s obzirom na različita mišljenja panelista, vrlo energične debate bila je “The aim of argument, or of discussion, should not be victory, but progress” (Joseph Joubert).

 

Mnogobrojna pitanja sudionika u publici potvrđuju izniman interes za problematiku umjetne inteligencije, kazao je po završetku panela moderator i panelist izv.prof.dr.sc. Robert Kopal.

 

Više pogledajte na linku ovdje.

Na trenutno naj-hot topic temu umjetne inteligencije, Effectus veleučilište, u suradnji sa eminentnim hrvatskim stručnjacima 3. travnja organizira okrugli stol Pravna i etička regulativa umjetne inteligencije – iskustva i izazovi.

Save the date

 

Uskoro više…

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS