Predsjedniku Uprave Effectus veleučilištu – Robertu Kopalu dodijeljena Povelja za posebne zasluge i trajan doprinos razvoju Zbora veleučilišta Republike Hrvatske

Na svečanoj sjednici Zbora veleučilišta Republike Hrvatske, održanoj 7. srpnja u Šibeniku, dodijeljene su nagrade i priznanja Zbora veleučilišta za 2023. godinu. Povelju za posebne zasluge i  trajan doprinos razvoju Zbora veleučilišta Republike Hrvatske, stručnih studija, veleučilišta u cjelini te promicanju njihova položaja i ugleda u Republici Hrvatskoj i  inozemstvu, u ime izv.prof.dr.sc. Roberta Kopala, predsjednika Uprave Effectus veleučilišta, primio je izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, dekan.

Svečanom sjednicom predsjedao je dekan Veleučilišta Edward Bernays izv. prof. dr. sc. Damir Jugo, a prisutne dekane hrvatskih visokoškolskih ustanova, uzvanike i goste, pozdravio je i šibenski gradonačelnik Željko Burić pohvalivši napore i inicijative veleučilišta na podizanju kvalitete visokog obrazovanja te postizanju kompetencija studenata za kreativan profesionalan rad, poticanje razvoja gospodarstva i zadovoljavanje društvenih potreba te pozitivan utjecaj na društvo u cjelini.

Prisutnima su se obratili i Marko Jelić, župan Šibensko-kninske županije te Ivica Šušak, državni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS