Predstavlja se „Centar izvrsnosti lokalne samouprave“

Transparentnost je ključna riječ istraživanja, koga su od studenog 2022. do siječnja 2023. proveli  Centar za istraživanje i razvoj Effectus veleučilišta i Veleučilište u Šibeniku, na uzorku od 428 općina u Hrvatskoj. Rezultate istraživanja predstavit će 16. svibnja u 11,00 sati ,na Effectus veleučilištu osnivači centra  – Effectus veleučilište, Veleučilište u Šibeniku i Novi informator d.o.o. Predstavljanju rezultata istraživanja nazočit će i ministar pravosuđa i uprave Vlade Republike Hrvatske, dr.sc. Ivan Malenica.

 

Projekt „Centra izvrsnosti lokalne samouprave“ usredotočen je na prepoznavanje dobrih praksi u općinskim  upravama, vrednujući stupanj ostvarene izvrsnosti svih općina na području Republike Hrvatske. Ciljevi projekta su dugoročni i njima se želi pomoći općinama da u svom radu i djelovanju usvoje europske standarde, osobito one koji se odnose na upravljanje kvalitetom javnih usluga koje pružaju građanima i pravnim osobama.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS