Predstavljen Centar izvrsnosti na Informatorovim danima lokalne i regionalne samouprave 2022.

Centar izvrsnosti prvi put predstavljen je na Informatorovim danima lokalne i regionalne samouprave 2022. godine u Trakošćanu.

Na Informatorovim danima sudionici se informiraju o važnim temama te s vrhunskim predavačima, stručnjacima u određenom području, razgovaraju o relevantnim pitanjjima.

Jedna od važnih tema bilo je i predstavljanje Centra izvrsnosti – projekt u organizaciji EFFECTUS visokog učilišta, Veleučilišta u Šibeniku i Novi informator d.o.o.

Dekan izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat i član Centra za istraživanje i razvoj EFFECTUS-a dr.sc. Jadran Antolović upoznali su sudionike da će u okviru projekta, odnosno Centra uspostaviti:

– edukativna mreža kroz koju će obrazovni programi i programi cjeloživotnog obrazovanja biti prilagođeni potrebama lokalne samouprave;

– rang lista izvrsnosti svih općina na području Republike Hrvatske;

– kontinuitet u održavanju godišnjih konferencija i stručnih skupova sa ciljem promicanja izvrsnosti u lokalnoj samoupravi/općinama.

Studenti EFFECTUS-a i Veleučilišta u Šibeniku već su započeli s radom na projektu, a prve rezultate očekujemo u siječnju 2023. godine.

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS