Novosti

Predstavljen Centar izvrsnosti na Informatorovim danima lokalne i regionalne samouprave 2022.

Centar izvrsnosti prvi put predstavljen je na Informatorovim danima lokalne i regionalne samouprave 2022. godine u Trakošćanu.

Na Informatorovim danima sudionici se informiraju o važnim temama te s vrhunskim predavačima, stručnjacima u određenom području, razgovaraju o relevantnim pitanjjima.

Jedna od važnih tema bilo je i predstavljanje Centra izvrsnosti – projekt u organizaciji EFFECTUS visokog učilišta, Veleučilišta u Šibeniku i Novi informator d.o.o.

Dekan izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat i član Centra za istraživanje i razvoj EFFECTUS-a dr.sc. Jadran Antolović upoznali su sudionike da će u okviru projekta, odnosno Centra uspostaviti:

– edukativna mreža kroz koju će obrazovni programi i programi cjeloživotnog obrazovanja biti prilagođeni potrebama lokalne samouprave;

– rang lista izvrsnosti svih općina na području Republike Hrvatske;

– kontinuitet u održavanju godišnjih konferencija i stručnih skupova sa ciljem promicanja izvrsnosti u lokalnoj samoupravi/općinama.

Studenti EFFECTUS-a i Veleučilišta u Šibeniku već su započeli s radom na projektu, a prve rezultate očekujemo u siječnju 2023. godine.

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS