Predstavnici EFFECTUS-a dobili EBC*L certifikate za ovlaštene ispitivače i evaluatore

U prostorijama Obrtničkog učilišta u Zagrebu, 05. rujna 2017., predstavnicima EFFECTUS studij financije i pravo – visokog učilišta, dr.sc. Aljoši Šestanoviću, Ivoni Javorović i Marku Lukaču, dodijeljeni su EBC*L certifikati A i B stupnja za ovlaštene ispitivače i evaluatore EBC*L-a.

Nakon dodjele certifikata, doc.dr.sc. Đuro Horvat, glavni direktor EFFECTUS-a i Dražen Maksimović, ravnatelj Obrtničkog učilišta, dogovorili su operativnu provedbu projekta EBC*L i daljnju suradnju na novim projektima.

EBC*L (European Business Competence Licence) standard je iz područja poslovne administracije, koji se provodi u više od 25 zemalja EU-a, a njime se potvrđuje stručnost na međunarodno priznatoj razini.

EBC*L je međunarodna inicijativa usmjerena na širenje znanja i stručnosti, kako ekonomski, tako i poslovno. Opći cilj programa EBC*L-a   doprinijeti je pismenosti u gospodarskom području svakoga tko želi proširiti svoje znanje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS