Predstavnici generacija

 

Effectus 

Tina Bekić

Tina Bekić

Tina Bekić, mag. prav. et struč. spec. oec. (MBA), rođena je u Zagrebu, a nakon završene VII. gimnazije, upisuje pravni fakultet i EFFECTUS gdje završava specijalistički diplomski stručni studij Menadžment financija te diplomski stručni studij Menadžment ljudskih potencijala i znanja, a nedugo nakon završava i pravni fakultet. Tijekom svoje karijere radila je u odvjetničkom uredu te društvu za upravljanje UCITS fondovima, a trenutno radi u IT kompaniji BISS d.o.o. kao voditelj odjela ljudskih potencijala. Kroz svoj rad u sektoru ljudskih potencijala stekla je brojna znanja i vještine, koje rado prenosi mlađim kolegama.

Giovanni Benussi

Giovanni Benussi

Diplomirao je na Effectusu u rujnu 2018. godine. Tema specijalističkog diplomskog rada: Marketinška komunikacija banaka pod mentorstvom dr.sc. Natalie Tutek. Zaposlen u rovinjskoj Maistri d.d. samostalno vodi tržište Italije, Skandinavije, zemlje Beneluxa, cijelu istočnu Europu te se specijalizirao za nogometne grupe klijenata.

Ivan Ćurković

Ivan Ćurković

  1. godine diplomirao Menadžment financija na Effectusu, nakon čega se zaposlio u globalnoj revizorskoj kompaniji BDO. Nakon dvije godine promijenio industriju te se zaposlio u kompaniji koja upravlja poznatom ugostiteljskom grupacijom Carpe Diem, gdje trenutno obnaša ulogu glavnog menadžera.
Helena Hasanović

Helena Hasanović

Helena Hasanović rođena je u Zagrebu gdje je završila IV. jezičnu gimnaziju nakon koje upisuje Pravni fakultet u Zagrebu. Paralelno uz obrazovanje radila je kao Event Manager najpoznatijeg glazbenog festivala u regiji pod nazivom Ultra Europe Music Festival, nakon čega prelazi u Badel1862 na istoimenu poziciju. Posao u marketingu i rad s ljudima nagnao ju je da nastavi svoje visoko obrazovanje na Effectusu gdje je završila Poslovno upravljanje MBA – Menadžment ljudskih potencijala i znanja kao spoj prava i primjene socijalnih vještina. Dobitnica je i dekanovog priznanja za akademski uspjeh. Upravo kroz studiranje na izabranom smjeru odlučila se na karijerni zaokret te se kao Specijalist ljudskih resursa  zaposlila u E.G.O. Grupi, u poduzeću E.G O. Elektro – komponente d.o.o. koja je svake godine jedan od najuspješnijih hrvatskih izvoznika. Kroz svoj rad primjenjuje sva stečena znanja na MBA studiju i pretvara svako teoretsko znanje u stručnu praksu.

Domagoj Poljak

Domagoj Poljak

Domagoj Poljak je rođen u Zagrebu gdje je pohađao opću gimnaziju te završio diplomski stručni studij Poslovno upravljanje – MBA, smjer Poslovno pravo i porezi. Za vrijeme studija obnašao je funkciju predsjednika Studentskog zbora, a dobitnik je i više dekanovih nagrada za akademski uspjeh.  Obavljao je studentske prakse u OTP banci u odjelu skrbi nad vrijednosnim papirima te u konzultantskoj kompaniji Horwath HTL. Na Effectusu je bio zaposlen na poziciji direktora marketinga, a prethodno iskustvo mu uključuje i rad u upravljanju projektima, prodaji, event industriji i digitalnom marketingu. Trenutno radi u BlueRock Consulting-u kao voditelj razvoja poslovanja. Asistent je na Effectusu na kolegijima Počela ekonomije, Pravni okvir financijskih institucija te Monetarno-kreditna analiza.

Tatjana Sitar

Tatjana Sitar

Trenutno radi u Frey Services  poduzeću na mjestu IT Project Manager zaduženog za implementaciju i podršku IT sustavu Centralne Europe Emil Frey Grupe. Preko 20 godina radi u Auto motiv svijetu na raznim pozicijama, a posljednjih 5 godina u IT sektoru.

Jelena Ščitnik

Jelena Ščitnik

Rođena 24.01.1994. godine u Zagrebu. Završen specijalistički diplomski studij Poslovno upravljanje – MBA na EFFECTUS-u. Zaposlena u Croatia osiguranju d.d. u financijama.

Filip Šparavec

Filip Šparavec

Filip Šparavec rođen 27.07.1995. u Zagrebu. Završio MBA-menadžment financija na Effectusu na temu „Digitalni marketing na primjeru trgovačkog društva Alfa stan grupa d.o.o.“. Trenutno zaposlen u poduzeću Alfa stan grupa d.o.o. u Odjelu upravljanja i održavanja nekretnina.

Lovro Šprem

Lovro Šprem

Nakon profesionalne sportske karijere i 20 godina provedenih u rukometu upisao MBA studij Effectus kako bi brže i bezbolnije ušao u poslovni svijet. Karijera mu se usmjerila na nekretninski sektor te je radio na nekoliko projekata Alfa stana, razvoja stambenog naselja Zagreb hills na Svetom Duhu, a trenutno se bavi NPL portfeljima te otkupom osiguranih potraživanja. Uz studij je bez ikakvih problema razvio svoju poslovnu karijeru, na predavanjima stjecao znanja i kontakte koje koristi na svakodnevnoj razini.

Jure Vučenović

Jure Vučenović

Završio je Poslovno upravljanje – MBA, smjer Menadžment financija na Effectusu.  Kao student bio je predsjednik studentskog zbora visokog učilišta Effectus te je  sudjelovao na raznim studentskim projektima na Effectusu i izvan. Izabran je u suradničko zvanje asistenta u znanstvenom području društvenih znanosti, polje ekonomija. Trenutno je zaposlen u Mazars – Hrvatska jednoj od vodećih revizorskih, poreznih i savjetodavnih tvrtki.

Tena Vujasin

Tena Vujasin

Završen specijalistički diplomski studij Menadžment financija. Za vrijeme studija, prva predsjednica Studenskog Zbora Visokog učilišta Effectus. Trenutno zaposlena u Heineken Hrvatska kao Category & Shopper Manager.

‘’Izuzetna mi je bila čast i zadovoljstvo studirati na Effectusu jer Effectus me naučio kako biti leader, a ne follower.’’

Ivana Župan

Ivana Župan

Na preddiplomskom studiju Effectus-a Visokog učilišta 2017. godine obranila završni rad na temu „Primjenjivost tehnika poslovne analize u političkom marketingu“. Diplomirala 2019. godine na temu „Komparativna analiza vođenja političkih stranaka“ na Effectus-u Visokom učilištu. Trenutno radi u Agenciji za komercijalnu djelatnost d.o.o. (AKD) kao voditelj ureda Uprave.