Prijave na CASSINI Hackathon otvorene do 22. ožujka

 Za najbolje timove osigurano 6.000 eura

 

  • Najbolje rangirani tim očekuje 5.000 eura, drugoplasirani tim 1.000 eura i poklon-paket sponzora, a trećeplasirani tim poklon-paket sponzora
  • Posebno iznenađenje hrvatskog izdanja CASSINI hackathona je šestomjesečna plaćena praksa u SES Techcomu u Luxembourgu koju će osvojiti jedan sudionik hackathona

 

Hrabar/a si, ambiciozan/a i  želiš učiti od najboljih, želiš pomaknuti vlastite granice, izaći iz zone poznatog i sigurnog? Želiš primijeniti vještine analitičnosti, inovativnosti, kreativnosti i okušati se u suočavaju s globalnim izazovima iz područja obrane, sigurnosti i kibernetičke sigurnosti koristeći svemirske tehnologije. Prijavi se za sudjelovanje na Cassini Space Tech Hackatonu  do 22. ožujka, do 17.00 sati putem  web stranice https://www.cassini.eu/hackathons/Croatia.

Cassini Space Tech Hackaton će se održati od  24. do 26. ožujka u Ziceru, ali i u 10 europskih zemalja: Danskoj, Švedskoj, Estoniji, Poljskoj, Francuskoj, Italiji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. 10 europskih zemalja: Danskoj, Švedskoj, Estoniji, Poljskoj, Francuskoj, Italiji, Mađarskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj.

Zašto se prijaviti?

Jer uz pristup vrijednim znanjima, izvrsne mentore i kvalitetna predavanja sudionici će svoja rješenja razvijati u proaktivnom i kreativnom prostoru ZICER-a, vodećeg hrvatskog startup huba.

Timovi će biti interdisciplinarni, a znanje programiranja nije nužno za prijavu.

Hackathon je natjecateljskog karaktera. Najbolje rangirani tim očekuje 5.000 eura, drugoplasirani tim 1.000 eura i poklon-paket sponzora, a trećeplasirani tim poklon-paket sponzora. Posebno iznenađenje hrvatskog izdanja CASSINI hackathona je šestomjesečna plaćena praksa u SES Techcomu u Luxembourgu koju će osvojiti jedan sudionik hackathona.

Pobjeda na nacionalnim hackathonima najboljim timovima otvara novi izazov – pitchanje u ukupnom finalu gdje će tri najbolja tima iz deset spomenutih europskih zemalja osvojiti atraktivne nagrade. Ove nagrade, između ostalih, uključuju i šest mjeseci mentorstva najboljih space tech stručnjaka u Europi.

Pozivamo vas 21. ožujka u 17 sati na CASSINI virtualno informativno predavanje

U utorak, 21. ožujka u 17.00 sati održat će se praktično predavanje gdje ćete saznati sve o formiranju timova, tijeku Hackathona i mogućnostima sudjelovanja. Događaj se odvija preko Microsoft Teamsa putem ove poveznice.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS