Prijavi se i sudjeluj u ljetnoj školi, „Strategic innovation management“

Pozivaju se studenti da sudjeluju u ljetnoj školi, Strategic innovation management« koja će se održati od 11. do 15. rujna 2023.,u organizaciji partnerske institucije iz Češke, Škoda auto University.  Studenti će sudjelovanjem ostvariti 5 ECTS bodova, a sudjelovanje u ljetnoj školi bit će u potpunosti financirano iz Erasmus+ programa. Maksimalan broj prijavljenih studenta Effectusa je 15, a ukoliko bude više od petnaest prijavljenih kandidata, kao prvenstveni kriterij razlikovanja  je viša ukupna prosječna ocjena studenta postignuta iz predmeta upisanih u toj studijskoj godini.

 

Sveučilište Škoda auto je privatno sveučilište, sa sjedištem u Mladá Boleslavu, udaljenom 65 km od glavnog grada Češke republike – Pragu. Osnovao ga je proizvođač automobila Škoda auto i jedina je obrazovna ustanova u Češkoj koju je osnovala multinacionalna kompanija.

 

Program škole se nalazi na u pdf dokumentu, a za sve dodatne informacije kontaktirajte referadu Effectusa.

 

Prijave su otvorene do  11. kolovoza, do kraja dana.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS