Prijavi se na Effectus veleučilište i besplatno provjeri znanje na probnom ispitu državne mature

Effectus veleučilište za sve zainteresirane maturante besplatno organizira polaganje probnog ispita državne mature. Budući da je broj mjesta ograničen, maturantima savjetujemo da se prijave  što prije. Na probnom ispitu državne mature, znanje se može provjeriti iz svih ponuđenih predmeta, a može se birati i pojedinačno. Prednost imaju maturanti koje Effectus veleučilište već mjesecima priprema za polaganje državne mature.

 

Probni ispit za A ili B razinu Engleskog jezika, održat će se u subotu, 20. svibnja od 10.00 do 13.00 sati.

Probni ispit državne mature za Hrvatski jezik će se održati 29. svibnja u 10.00 sati, u trajanju od 3+2 sata.

Probni ispit za A ili B razinu Matematike, održat će se 1. lipnja od 10.00 do 13.00 sati.

Za 31. svibnja u 10.00 sati zakazan je termin polaganja probnog ispita državne mature za predmet Politika i gospodarstvo, u trajanju od 90 minuta.

 

Prijaviti se možete ovdje https://edu.vsfp.hr/prijava/?type=drzavna_matura, a prijave traju do 10. svibnja 2023. godine. 

 

Svim maturantima želimo da sa što manje stresa pokažu znanje, ostvare uspjeh i dosegnu svoje obrazovne ciljeve. Na tom im je putu Effectus veleučilište pouzdan prijatelj i vjeran partner. Jer, samo zajedno možemo stremiti visinama.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS