Prijavi se za natjecanje Cassini Space Tech Hackaton i osvoji vrijedne nagrade

Pokaži da stremiš visinama

 

  • Možda na prvu izgleda kako studenti ekonomskih ili pravnih usmjerenja nisu adekvatni za prijavu, no baš vas organizatori trebaju, jer je cilj imati/formirati interdisciplinarne timove, kako bi se kreirala što kvalitetnija rješenja
  • Za sudjelovanje se mogu prijaviti developeri, kreativci, društvenjaci, ekonomisti, pravnici… svi zainteresirani
  • Pobjeda na nacionalnim hackathonima najboljim timovima otvara novi izazov – pitchanje u ukupnom finalu gdje će tri najbolja tima iz deset spomenutih europskih zemalja osvojiti atraktivne nagrade.
  • Nagrade, između ostalih, uključuju i šest mjeseci mentorstva najboljih space tech stručnjaka u Europi
  • Najbolje rangirani tim očekuje 5.000 eura, drugoplasirani tim 1.000 eura i poklon-paket sponzora, a trećeplasirani tim poklon-paket sponzora. Posebno iznenađenje hrvatskog izdanja CASSINI hackathona je šestomjesečna plaćena praksa u SES Techcomu u Luxembourgu koju će osvojiti jedan sudionik hackathona

 

Hrabar/a si, ambiciozan/a i  želiš učiti od najboljih, želiš pomaknuti vlastite granice, izaći iz zone poznatog i sigurnog? Želiš primijeniti vještine analitičnosti, inovativnosti, kreativnosti i okušati se u suočavaju s globalnim izazovima iz područja obrane, sigurnosti i kibernetičke sigurnosti koristeći svemirske tehnologije.  

Prijavi se do 17. ožujka 2023.  putem web stranice https://www.cassini.eu/hackathons/ te putem podstranice https://www.cassini.eu/hackathons/Croatia za Cassini Space Tech Hackaton, koji će održati od  24. do 26. ožujka u Ziceru, ali i u 10 europskih zemalja: Danskoj, Švedskoj, Estoniji, Poljskoj, Francuskoj, Italiji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. 10 europskih zemalja: Danskoj, Švedskoj, Estoniji, Poljskoj, Francuskoj, Italiji, Mađarskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj.

Najbolje rangirani tim očekuje 5.000 eura, drugoplasirani tim 1.000 eura i poklon-paket sponzora, a trećeplasirani tim poklon-paket sponzora. Posebno iznenađenje hrvatskog izdanja CASSINI hackathona je šestomjesečna plaćena praksa u SES Techcomu u Luxembourgu, koju će osvojiti jedan sudionik hackathona.

Cassini hackathoni izvrsna su prilika za razvoj ideja digitalnih načina primjene svemirskih podataka. Namijenjeni su studentima, istraživačima i timovima/startupima u vrlo ranim fazama. Dio su inicijative Cassini, programa Europske komisije za potporu svemirskom poduzetništvu. Natjecatelji se suočavaju s globalnim izazovima iz područja obrane, sigurnosti i kibernetičke sigurnosti koristeći svemirske tehnologije.  

Kroz hackathon sudionicima će se pružiti sve što je potrebno kako bi se formirali odlični timovi. To obuhvaća predavanja i mentorstva o pristupu svemirskim podacima te prepoznavanju potreba korisnika kao i sve ostale informacije potrebne za početak rada na digitalnim rješenjima. Ujedno, pojedince i timove čeka rad u proaktivnom i kreativnom prostoru ZICER-a, vodećeg hrvatskog startup huba.

Pobjeda na nacionalnim hackathonima najboljim timovima otvara novi izazov – pitchanje u ukupnom finalu gdje će tri najbolja tima iz deset spomenutih europskih zemalja osvojiti atraktivne nagrade. Ove nagrade, između ostalih, uključuju i šest mjeseci mentorstva najboljih space tech stručnjaka u Europi.

Kako bi sudionike pripremili za hackathon tijekom ožujka će biti održani inspirativni događaji koji obuhvaćaju keynote govore, seminar o koracima koji vode do inovacija i fireside razgovore.

Inspiriraj se stručnjacima, nauči pristupiti podacima iz Copernicusa, EGNOS-a i Galilea i poveži se s timom kako bi izgradio/la svoje rješenje.

Pokaži da, kao dio Effectus veleučilišta, stremiš visinama.

Sretno!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS