PRIJEMNI ISPIT – OTVORENI UPISI U NOVU AKADEMSKU GODINU 2022/2023.

 

DATUM ODRŽAVANJA PRIJEMNOG: 15.04.2022.

U 2 TERMINA: u 10:00 i u 18:00 sati

MJESTO: Kennedyjev trg 2, Zagreb

 

Za evidenciju prijave na prijemni ispit potrebno je popuniti ON-LINE prijavnicu putem linka: https://edu.vsfp.hr/prijava/

Nakon zaprimljene prijave kandidati će biti telefonski kontaktirani.

Na prijemni ispit potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu i kemijsku olovku.

Prijemni ispit namijenjen je:
1. učenicima koji u šk.god. 2021/2022. pohađaju završne razrede srednjih škola – četverogodišnje strukovne i umjetničke programe
2. osobama koje su prije 2021/2022. godine završile srednjoškolsko obrazovanje – četverogodišnje strukovne i umjetničke programe, a u šk.god. 2021/2022. nemaju namjeru polagati državnu maturu
3. osobama koje su prije 2010. godine završile srednjoškolsko obrazovanje (gimnazijski program ili strukovne odnosno umjetničke srednje škole), a u šk.god. 2021/2022. nemaju namjeru polagati državnu maturu
4. osobama koje su srednjoškolsko obrazovanje završile izvan Republike Hrvatske, a nemaju namjeru polagati ispite državne mature

Gore navedeni kandidati imaju mogućnost pristupiti polaganju prijemnog ispita.

Test u sklopu prijemnog ispita koji se organizira i provodi na EFFECTUS-u sastoji se od pitanja iz iz tri nastavna predmeta (Hrvatski jezik, Matematika i Engleski jezik).

POLAGANJE TESTA NA PRIJEMNOM ISPITU

Iz svakog od tri nastavna predmeta (Hrvatski jezik, Matematika i Engleski jezik) kandidat odgovara na 10 (deset) pitanja, odnosno zadataka (Matematika). Ukupno pisanje prijemnog ispita traje 180 minuta.

Za kandidate koji su uspješno položili prijemni ispit izrađuje se lista kandidata i provodi upis u okviru broja slobodnih mjesta.

ULAZNI INTERVJU

Na temelju ulaznog razgovora s povjerenstvom kandidat može ostvariti dodatne bodove.

Pri intervjuiranju se vrednuju kriteriji poput sposobnosti usmenog izražavanja kandidata, preciznost prikaza razloga upisa Effectus-a, vizija zaposlenja nakon završetka studija Effectus-a i/ili daljnjeg obrazovanja i sl.

Prijemni ispit i ulazni intervju održavaju se isti dan.

OSLOBOĐENJE OD PRISTUPANJA PRIJEMNOM ISPITU

Osoba koja je na drugom visokom učilištu s uspjehom položila pisani test na razredbenom ispitu (tj. postigla najmanje razredbeni prag) ili je po drugoj osnovi ostvarila pravo na upis oslobođena je polaganja prijemnog ispita. U tom slučaju, potrebno je donijeti potvrdu o položenom razredbenom ispitu (ostvarenom uvjetu za upis na studij preddiplomske razine).

 

 

Dogovori termin sastanka sa Savjetnikom za upise i saznaj odgovore na sva pitanja o upisu, studiranju, predmetima i ispitima, ali i izvannastavnim aktivnostima.

Iskoristite FIRST MINUTE upis

Za sve koji se upišu do 31.05.2022. može se iskoristiti i dodatni popust od 10% na školarinu, bez obzira na model plaćanja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u referadu na broj telefona 01/611 77 77 ili na mail referada@effectus.com.hr.

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS

    KALKULATOR ŠKOLARINE

    NASTAVNICI

    PRIJAVI SE