Promovirana generacija programa Nadzor i korporativno upravljanje

Polaznici/ice IX generacije programa Nadzor i korporativno upravljanje, uspješno su završili svoje su obrazovanje,  te ponosno preuzeli uvjerenja i certifikate, kao potvrdu stečenih znanja i usvojenih kompetencija.

Dekan EFFECTUS visokog učilišta i ravnatelj EFFECTUS poslovnog učilišta izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, obratio se polaznicima s nekoliko prigodnih pozdravnih riječi, kazavši pored ostaloga: „Prije svega, zahvaljujem vam se na ukazanom povjerenju, ali i na fleksibilnosti i razumjevanju koje ste pokazali tijekom ove izazovne, pandemijske godine. Zajedničkim naporima uspjeli smo realizirati ovaj zahtjevan program i stoga vam još jednom veliko hvala.“

Obraćajući se polaznicima, voditelj programa mr.sc. Miljenko Javorović,  istaknuo je „ Nadam se kako ćete znanja i vještine koje ste stekli na EFFECTUS-u, uspješno koristiti u vašem svakodnevnom radu, te kako će vam pripomoći i u  osobnom profesionalnom napredovanju. Iznimno sam ponosan što ste predavanja pratili s osobitom pozornošću, te aktivno sudjelovali u nastavi. Diskutirajući otvarali ste prostor za nove teme, što je uveliko pripomoglo povećanju kvalitete nastave. Vjerujemo kako ovo nije kraj našeg druženja, jer se otvorila mogućnost  stjecanja nekih novih dodatnih znanja, koje Effectus u svojoj paleti programa nudi. Stoga, su vrata EFFECTUS-a za vas uvijek otvorena“, poručio je Miljenko Javorović.

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS