Promovirana V. generacija programa ljudskih potencijala

Polaznice i polaznici V. generacije programa usavršavanja za voditeljicu odnosno voditelja ljudskih potencijala, nakon uspješnog završetka obrazovanja preuzeli su uvjerenja i certifikate. To je i formalna potvrda za nova stečena znanja i usvojene kompetencije u području od iznimne važnosti za današnje poslovanje.

Dekan i ravnatelj Effectusa, izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, obratio se polaznicima prigodnim  riječima: „Prije svega, zahvaljujem vam na ukazanom povjerenju, ali i na fleksibilnosti i razumijevanju za objektivne poteškoće koje su iznenada iskrsle tijekom ove izazovne, pandemijske godine. Vjerujem kako ovo nije kraj našeg druženja, jer se pojavio prostor za stjecanje nekih novih dodatnih znanja. Te specijalizirane i korisne spoznaje  Effectus nudi unutar svoje palete obrazovnih programa. Stoga su vrata Effectusa za vas uvijek otvorena i nadam se skorom ponovnom susretu, ne samo u procesu učenja, već i razmjeni praktičnih i korisnih umijeća  i informacija.“

Obraćajući se polaznicima, voditeljica programa mr.sc. Marija Kalinić,  istaknula je: „ Nadamo se kako ćete  znanja koja ste stekli na Effectusu, uveliko koristiti u vašem svakodnevnom radu. Iznimno sam ponosna što ste predavanja pratili s osobitom pozornošću, pri čemu  ste aktivno sudjelovali u nastavi. Diskutirajući ste otvarali prostor za analiziranje i problematiziranje novih tema.“ Tako su nastali kreativna atmosfera i kolektivni duh, koji su olakšali stjecanje novih znanja i umijeća polaznicima ovog stručnog usavršavanja.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS