Promovirani diplomanti EFFECTUS-a

126 diplomanta, od kojih 82 prvostupnika preddiplomskog studija Financije i pravo i 44 specijalista diplomskih (master) studija Poslovno upravljanje – MBA i Menadžment financija javno je promovirano u petak, 18. svibnja 2018. u prepunoj dvorani KRAŠ Auditoriuma na Ravnicama. Riječ je o petoj generaciji EFFECTUS-ovih diplomanata kojima je diplomu kojom se potvrđuje stjecanje visokoobrazovne kvalifikacije uručio dekan Jelena Uzelac.

Čestitam vam na ovaj današnji dan, da vam bude na ponos što ste okončali jedno važno razdoblje u vašim životima

dr.sc. Mira Lenardić, prethodni dekan EFFECTUS-a i članica Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala

Čvrsto sam uvjerena da ćete u ovim promjenjivim i izazovnim vremenima shvatiti važnost i cjeloživotnog obrazovanja te stečena znanja nastaviti usavršavati tijekom cijeloga života

dr.sc. Mira Lenardić

Pod ravnanjem moderatorice i EFFECTUS-ove alumni Jelene Glišić, uz glazbenu pratnju Sandre Bagarić, svojim su se kolegama obratili predstavnici generacije diplomiranih, prvostupnik Domagoj Poljak i specijalistica Tena Vujasin.

Djelujte. Kao što ste djelovali na Effectusu. Preuzmite konce svog života u svoje ruke. Svaka priča koje ste bili dio, svaki Vaš pa i najmanji uspjeh, rezultat je djelovanja

dekan Jelena Uzelac

Ne morate biti slavni. Sve što trebate je učiniti svoje roditelje ponosnima. I mi smo ponosni na Vas. Vi ste naši ambasadori. Svaka Vaša pobjeda, pobjeda je i tima Effectus. Nedostajat ćete nam, ali sretni smo što odlazite spremni. I vjerujemo da je ovo, iako prividno kraj jedne ere, zapravo početak jedne nove. Uvijek ćete biti naši studenti i naši prijatelji, a sada ste i alumni i poslovni suradnici. Effectus će uvijek biti Vaša kuća, a vrata svih nas zauvijek otvorena, kao što su to bila i do sada.

dekan Jelena Uzelac

Fotografije s promocije pogledajte u GALERIJI.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS