Promovirani diplomanti EFFECTUS-a

U prepunoj dvorani KRAŠ Auditoriuma jučer je promovirana treća generacija diplomanata EFFECTUS – visoke škole za financije i pravo.

Javno ispravu – diplomu – kojom se potvrđuje stjecanje kvalifikacije na razini visokog obrazovanja 6. svibnja 2016. iz ruku dekana dr.sc. Mire Lenardić primilo je tako 70 diplomanta, od kojih je 49 prvostupnika sa završenim preddiplomskim studijem Financije i pravo, a 21 ih je uspješno okončalo diplomski (master) program Menadžment financija.

„Čestitam vam na ovaj današnji dan, da vam bude na ponos što ste okončali jedno važno razdoblje u vašim životima“, biranim se riječima diplomantima obratio mr.sc. Hrvoje Šlezak, zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta. „Vjerujem da ćete kao današnji diplomanti shvatiti važnost i cjeloživotnog obrazovanja te stečena znanja nastaviti usavršavati tijekom cijeloga života“, zaključio je zamjenik ministra Šlezak.

Činjenica da maturanti i studenti prepoznaju studijske programe koji ih obrazuju za tržište rada, puno govori o privlačnosti i o kvaliteti EFFECTUS-ovih studijskih programa. Prvostupnici stručnog studija „Financije i pravo“ educirali su se o radnom pravu, građanskom i financijskom pravu, trgovačkom pravu, računovodstvu i pravu trgovačkih društava, a stekli su i fundamentalna znanja iz financijske matematike, financijskih analiza, poslovnih i javnih financija. Polaznici specijalističkog diplomskog stručnog studija „Menadžment financija“ stekli su kompetencije za financijsko upravljanje poslovnim sustavima. Uz odrađene brojne stručne prakse u velikim poslovnim sustavima, studenti su imali mogućnost studentske razmjene s inozemstvom, a stekli su konkretno primjenjiva znanja, kompetencije i vještine i spremni su za tržište rada.

„Nakon razdoblja koje smo zajedno proveli, razdoblja vašeg truda, upornosti, posvećenosti i odricanja, ostvarili ste svoj cilj i diplomirali. Time ste učinili ključni korak k uspjehu“ obratila se diplomantima dekan dr.sc. Mira Lenardić i pozvala diplomante da se, kada god to požele, vrate u svoj EFFECTUS, da postave pitanje i da provjere svoje stručne dileme, no isto tako da u okviru ostalih EFFECTUS-ovih interdisciplinarnih programa i cjeloživotnog obrazovanja prošire svoje stručno znanje. “Uključite se u Alumni završenih studenata EFFECTUS-a i rastite dalje zajedno s EFFECTUS-om, jer to je naša zajednička snaga, naš ponos, zajednička prepoznatljivost u profesiji i privatnom življenju“ zaključila je dekan Lenardić.

Fotografije s promocije pogledajte u GALERIJI.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS