Promovirani diplomanti studija FINANCIJE I PRAVO!

U petak, 26. travnja 2019. godine u već tradicionalnoj prekrasnoj dvorani Kraš Auditorium održana je najveća do sada 6. Svečana promocija stručnih prvostupnika i prvostupnica studija Financije i pravo.
 
Promocija je održana za 87 diplomiranih studenata, a svečanost su uveličali brojni ugledni gosti, nastavnici i suradnici Effectus-a kao i obitelj i prijatelji naših diplomanata.
Dekan Jelena Uzelac svojim govorom posebno je pridonijela emotivnom događaju:
“Iza nas su godine, mjeseci i dani emocija, uspomena, događaja, anegdota… U godinama koje ste proveli na Effectusu, Vaši su Vas nastavnici poučili svemu što su znali, rekli su Vam sve što su smatrali važnim. Svaki od njih dao Vam je dio sebe. Sigurno je ponekad bilo i teško, put je možda bio trnovit i činilo Vam se da nismo na istoj strani. Jedna stara poslovica kaže da pustinja postoji da bi se čovjek mogao diviti palmama. Tako su i ti teški trenutci zapravo postojali da biste danas ponosno stajali ovdje i svjesni činjenice da imate najveću moć u svojim rukama, a to je znanje, s radošću iščekivali svoje diplome.”
U ime diplomanata studija Financije i pravo obratila se studentica Kristina Vukelić:
“Tijekom ovih godina studiranja iskoristili smo svoje vrijeme najbolje što smo mogli i znali.
Trudili smo se upiti sve više znanja i iskustava naših profesora i gostiju predavača.
Bilo je tu ljubavi, suza, težih i lakših ispita, debata i rasprava, raznih utakmica u nogama,
roštiljada i ludih brucošijada, predivnih putovanja, a najviše smijeha i novih prijateljstava i puno puno
uspomena na kako se kaže najljepše dane u životu.”
Čestitamo svim naših diplomantima i želimo im puno sreće, uspjeha i volje u daljnjem napredovanju.
 
Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS